Het nieuwe bestuur is in januari 2019 gekozen tijdens de ledenvergadering.

Wij willen graag de buurt samen zien. Samen activiteiten ondernemen. Dat motiveerde ons om ons als nieuw bestuur aan te melden om buurtvereniging Schuttersplein nieuw leven in te blazen.

We stellen ons graag voor:

Sonja Heusschen, voorzitter

Ik ben Sonja Heusschen en ik ben getrouwd met Mike en moeder van Rens en Floor. Ik werk binnen SGL bij een activiteitencentrum. Ik mag de rol als voorzitter gaan vervullen met hulp van de andere bestuursleden.

Mijn telefoonnummer is 0641555851 of buurtverenigingschuttersplein@gmail.com

Chantal Geilen, secretaris

Mijn naam is Chantal Geilen, ik ben 33 jaar. ik ben getrouwd met Cyriel en mama van Jamie en Indy. Ik werk bij Zuyderland thuiszorg. Ik ga samen met Nancy de secretariaatswerkzaamheden uitvoeren.

Mijn telefoonnummer is 0624948459 of buurtverenigingschuttersplein@gmail.com

Nancy Strik
, secretaris

Mijn naam is Nancy Strik en ik woon samen met Frank. We hebben samen 2 kinderen, Daan en Nikki. Ik werk bij BLG Wonen als administratief medewerkster op de afdeling Beheer. Samen met Chantal ga ik de secretariaatswerkzaamheden uitvoeren.

Mijn telefoonnummer is 0646104682 of buurtverenigingschuttersplein@gmail.com

Buurtvereniging Schuttersplein

Buurtvereniging schuttersplein bestaat al sinds 1974.

Hier komt later nog een leuk stukje geschiedenis, geschreven door 1 van de leden.