Aankomende activiteiten:

Hier onder de activiteiten die wij al vast hebben gezet met de datum.

Sinterklaas viering 2019

Op zondag 1 december komt sinterklaas met zijn pieten weer langs om onze kinderen een bezoek te brengen.

Zijn pieten zullen gaan swingen op de dansvloer!

Voor alle aangemelde kinderen t/m 10 jaar zullen zij een leuk cadeau meenemen.

Vanaf 11:00u wordt iedereen verwacht.

Er is een deelname prijs van €5,- per kind, dit graag gepast samen met het onderstaande strookje in een envelop in de brievenbus op Eloystraat 32.

Dit kan ook via ons email adres buurtverenigingschuttersplein@gmail.com, dan graag de betaling via de bank.

Inschrijven voor 15 november

Opa’s, oma’s en verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom met hun (klein-) kind(eren).

Kerstkienen

Deze datum volgt nog

Activiteiten die geweest zijn:

St Maarten 2019

Maandag 11 november gaan we met zijn allen onze mooiste lampionnen tevoorschijn halen en lopen we een lampionnentocht door de straten van Oud Geleen. Daarna zullen we samenkomen bij de Boew en genieten van een drankje en luisteren naar het bekende St Maarten verhaal.

Iedereen is van harte welkom.

Graag aanwezig zijn om 17:45u op het Schuttersplein.

Voor onze Leden van buurtvereniging Schuttersplein is er geen bijdrage.

Voor niet leden is de bijdrage €1,- per persoon.

Inschrijven voor 2 november ivm de aankoop.

Dit kan door de onderstaande gegevens incl het gepaste bedrag in een envelop te doen en in de brievenbus van Schuttersplein 11 of Eloystraat 32 te deponeren.

28 september 2019

Burendag

Dit wordt een gezellige dag voor onze leden en zal op inschrijving zijn, welke via het inschrijf formulier binnen dient te zijn voor 14 september.

Inschrijf formulier nodig? Stuur ons even een berichtje of mailtje.

Onze Iesbein prinsen zullen die dag een auto puzzelrit voor ons organiseren. Hoe of wat dat is nog een verrassing.

Iedereen die meedoet aan de rit wordt om 11:00 verwacht bij de boew. Vanaf 11:30 kunnen de auto's om hun beurt vertrekken op aanwijzing van de organisatie.

We verwachten iedereen om 17:00u terug om samen verse pizza's te eten.

Er is de mogelijk om te kiezen of je met de auto puzzelrit mee doet of met het eten. Of natuurlijk beide!

Introducés zijn ook welkom

De kosten voor deze dag:

Auto puzzelrit: zowel leden als niet leden €4,-

Houtoven pizzas: leden €6,- niet leden €11,50

Meedoen kan alleen met een ingevuld inschrijf formulier en vooraf betalen voor 14 september a.s.

Najaar 2019